Hoe het begon

Mijn liefde voor groen begon op Terschelling en ik ben heel blij dat ik hier nu kan werken. Ik ben Ietje en ik werk alleen of met collega’s in grote en kleine tuinen. Voor aanleg, onderhoud en beheer kun je bij mijn bedrijf Tuinvrouw Terschelling terecht. Op deze site zie je wat ik belangrijk vind. Ik wil graag natuurlijk werken zodat de tuin past in haar omgeving.

Ben je benieuwd of de tuinvrouw iets voor je kan betekenen? Neem dan contact op. Aan de hand van het telefoongesprek kunnen we een afspraak maken. Het eerste bezoek is geheel vrijblijvend, we nemen de wensen door en bekijken voor uw tuin of terrein. We houden van een prettige samenwerking, tot gauw !

Vaste planten blijven jarenlang de tuin opfleuren en zorgen ervoor dat je het hele jaar door een mooie tuin hebt.

kwekerij met ecologisch maaibeheer